Familja nga Kosova kërkon ndihmën e shqiptarëve, vogëlushi i tyre 1 vjeçar vuan nga zemra

Vogëlushi në foton e mëposhtme quhet Andi. Është shqiptar i Kosovës. Është e dhimbshme ta shohësh në këtë gjendje. Vogëlushi 1 vjeçar ka probleme me zemrën dhe shpresa e vetme për kurimin e tij është dërgimi jashtë shtetit, për trajtim të specializuar.

Familja e Andit nuk i ka mundësitë financare për të përballuar kostot, e në këto kushte i lutet shqiptarëve për ndihmë.

Share With:
Translate »
71 Views