Familja rome e gjeti të vogël te koshi i plehrave 12 vite më parë. Ja çfarë ka ndodhur sot me Isaleon

Pasi e gjeten djalin e vogel ne kosh Isaleo nuk do ti takoj prinderit qe e lan aty.

Ai eshte i lumtur me familjen qe e gjeti dhe do qe te jetoj me ata.

Isaleo sot është 12 vjeç dhe e di mirë historinë e tij se si ka ndodhur dhe se si familja Rome e ka ndihmuar.Ne te vertet njerez fisnik edhe pse jane te varfer.

Në familjen rome ashtu si 10 vjet më parë asgjë ska ndryshuar. Për baba njeh Leonardin djalin e shtëpisë. Ai e gjeti dhe e solli në shtëpi dhe gjyshja Noçe e ëma e Leonardit e ka rritur Isaleon.

Ai ende jetojnë me të ardhurat nga kanaçet që mbledhin në koshat e mbeturinave. Por familja rome që e rriti kërkon që Isaleon të shpëtojë një herë e mirë nga koshat.Ata kerkojne ndihme nga ndonje institucion apo dikush qe ta shkolloj apo te kete nje jete tjeter se dhe jeta duke mbledhur kanaqe eshte ndryshe.

Share With:456 Views