Fansat sulmojnë Pink: “Po rrezikon jetën e fëmijëve!”

Këngëtarja legjendare P!nik emri i vërtetë i së cilës është Alecia Beth Moore duket se është shumë e përkushtuar në rolin e saj si mama por së fundmi është kritituar ashpër nga fansat për një gabim të kryer pavetëdije. Ajo ka postuar një foto të ëmbël familjare ku shfaqet duke gatuar për fëmijët e saj ndërkohë që ata gjenden aty pranë duke e vëzhguar. Vajza e saj 6-vjeçare Willow dhe foshnja Jameson gjendeshit fare pranë vendit të gatimit, pranë zjarrit dhe temperaturës së lartë të sobës dhe kjo gjë ka shqetësuar të gjithë ata që e kanë parë këtë foto. Ndjekësit e saj janë shprehur nëpërmjet komenteve se ajo nuk duhet t’i mbajë fëmijët e saj pranë ambientit të gatimit aq më petër kur bëhet fjalë për vogëlushin të cilin po e mban të varur rreth vetes e fytyra e të cilit është kaq pranë zjarrit. Ky veprim edhe pse i pavetëdijshëm nga këngëtarja mund të vërë në rrezik shëndetin por në ndonjë rast incidenti edhe jetën e vogëlushëve të saj.

 

Share With:
Translate »
856 Views