Fatma bën tatuazhin e parë që është kaq domethënës

Të jemi të sinqertë, të gjithë duam të kemi një tatuazh i cili ka një domethënie për ne. Një dëshirë të tillë e ka pasur edhe moderatorja Fatma.  Epo, duket se dëshira i është bërë realitet nga ai dhe i vetmi, Kiani, “mbreti Diell”. Në një foto të postuar në Instagram, moderatorja tregon kyçin e dorës ku shfaqet një vizatim dhe shkruan: “Tatuazhin e parë e bëra! Autori: Kian. Për prenotime shkruani në DM”. Tani, ç’po prisni? Le të kontaktojmë të gjithë Kianin që të na bëjë edhe ne kështu tatuazhesh! 

Share With:
Translate »
798 Views