Fatma shpëtoi për ca ditë nga fiksimi i Noahs me enët e kuzhinës dhe si do thoni ju?

Në ka një tipar të Noah që Alfio dhe Fatma na e kanë zbuluar ka qenë dashuria e madhe e të voglit për enët e kuzhinës. Megjithatë për disa ditë preferencat kanë ndryshuar dhe lugët e tenxheret janë zëvendësuar me makinë.

“Të paktën për ca ditë i harruam lugët e kuzhinës ,tenxheret e tiganët??‍♀️?

Nuk e di për ju, por ne këto kemi lodra të preferuara dhe kuzhinën park.?? ??”, ka shkruar Fatma krah fotos së Noahs me babin dhe mamin.

Do na duhet të presim dhe ca për të zbuluar pasionet e reja të Noah që nga dita në ditë rritet, ama dashuria për kuzhinën nuk i ndryshon ashtu si babit të tij./revistawho.com

Share With:
Translate »
128 Views