Fëmija bie nga ballkoni, polici e shpëton për mrekulli | Video

Një fëmijë ka shpëtuar për mrekulli pas rënies nga ballkoni. Por fatmirëisht ai është pritur nga një polic që ishte me shërbim aty pranë.

Kalimtarët kishin dhënë alarmin, pasi kishin parë fëmijën të varej nga bordurat e ballkonit. Polici e ka parë dhe u përgatit për ta pritur fëmijën me trupin e tij.

Rezultati në fund ishte i suksesshëm, fëmija shpëton për mrekulli dhe ndodhet shëndosh e mirë në shtëpinë e tij.

Share With:
Translate »
754 Views