Fëmija më i famshëm në Turqi, aktore telenovele

Arven Beren Kuşatman është aktorja më e vogël në serialin “Dashuri e Pafund”. 

Edhe psë është vetëm 1 vjeç, ajo është shndërruar në një ndër fëmijët më të famshëm në Turqi, por jo vetëm.

“Deniza”, e njohur kështu për shkak të rolit të saj 754 mijë followres në Instagram dhe ka plot 1060 postime. Duhet thënë që është ndër personazhet turke më aktive në Instagram pasi poston dhjetëra foto në ditë nga përditshmëria e saj.

 

Nuk besojmë se e menduat se i poston me të vërtetë ajo… sigurisht mbrapa bukuroshes qëndron një menaxhim mjaft i mirë nga mami Leyla Kuşatman dhe Onur Kuşatman.

 

Nëse puna bëhej paksa e lodhshme gjatë xhirimit të skenave për “Dashuri e Pafund”, aktorët drejtoheshin nga Deniz për të marrë pak energji pozitive…

Share With:
Translate »
4524 Views