Fëmijët e Ivanka Trump bëjnë party në zyrat e Shtëpisë së Bardhë (video)

Ivanka Trump padyshim që nuk është një mama si gjithë të tjerat. Përkundrazi ajo është një mama shumë moderne dhe e kuptueshme. Këtë herë ajo ka marrë vajzën e saj Arabella me vete në Shtëpinë e Bardhë dhe ata kanë takuar disa nga njerëzit më të njohur të shtëpisë presidenciale. Por jo vetëm kaq. Ivanka gjithashtu i ka lejuar fëmijët e saj dhe të disa kolegëve që të kërcejnë në zyra duke u bërë kështu ” një party ne zyrë” para se të niste një ditë tjetër me punë torturuse. Fëmijët kanë qenë shumë falenderues ndaj këtij gjesti të Ivankës.

f

Share With:
Translate »
857 Views