Femrat VIP që u bënë nëna në moshë të re

Sofia Vergara e lindi djalin kur ishte 19 vjeçe

Jamie Lynn Spears lajmëroi se ishte shtatzënë në moshën 16-vjeçare dhe lindi djalë.

Solange Knowles e lindi djalin në moshën  18-vjeçare.

Niki Taylor i lindi binjakët në moshën 18-vjeçare.

Naomi Judd ishte 18 vjeçe kur lindi të bijën.

Aretha Franklin u bë nënë 2 herë në moshë të mitur. Njëherë kur ishte 14 vjeçe dhe njëherë kur ishte 16.

Maya Angelou ishte 16 vjeçe kur lindi djalin Guy Johnson.

Shirley Temple u martua kur ishte 17 vjeçe dhe lindi në moshën 19-vjeçare.

Share With:
Translate »
803 Views