Femrat VIP që u bënë nëna pas moshës 40 vjeç

Të zgjedhësh mes karrierës dhe familjes është padyshim një vendim i vështirë. E mira është të bëhen të dyja por jo të gjithë munden. Herë për shkak të zgjedhjes e herë për çështje të fatit, më poshtë ju njohim me femrat VIP që u bënë nëna pas moshës 40-vjeçare:

Monika Beluci, në moshën 45-vjeçare

Nicole Kidman në moshën 41 vjeç

Celine Dion në moshën 42-vjeçare (fekondim in vitro)

Maddona në moshën 42-vjeçare

Mariah Carey kur ishte 41 vjeç

Carla Bruni në moshën 44 -vjeçare

Salma Hayek në moshë 41-vjeçare

Halle Berry në moshën 46-vjeçare

Gwen Stefani në moshën 44-vjeçare

/Kids’ Time

Share With:
Translate »
1119 Views