Festa e fëmijëve në spital/ Shkodër, festë surprizë me dhurata dhe ëmbëlsira

Është nata e ndërrimit të viteve dhe babagjyshi mbërriti edhe në pediatrinë e spitalit të Shkodrës.

Të vegjlit nuk mund të festojnë në shtëpitë e tyre sepse duhet të jene në kujdesin e mjekeve prandaj disa të rinj të qytetit, menduan ti zbukurojnë mbrëmjen fëmijëve me një festë të vogël, dhurata dhe ëmbëlsira.

Per vete të rinjtë është emocion kur rikthen buzëqeshjen e fëmijëve në këtë moment të veçantë

 

 

Share With:
Translate »
60 Views