Festivali Ndërkombëtar i Teatrit të Kukullave mbyll natën e dytë

Sheshi Skënderbej i ka rezervuar një hapësirë Feativalit Ndërkombëtar të Teatrit të Kukllave në Shqipëri.

Festivali ka nisur mbrëmjen e djeshme me natën turke ndërsa ditën e sotme ishte nata rumune.

Fëmijët performuan këngë dhe valle tradicionale të shteteve të ndryshme. Festivali u prezantua nga fëmijët Dea dhe Enea. Festivali është çdo natë deri në festën e 1 Qershorit. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
698 Views