Fifi shfaq “problemet” e para si nënë

Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Fifi, përjetoi së fundmi ndjenjën më të bukur për një grua: mëmësinë.

Ajo solli në jetë një djalë, të cilin së bashku me partnerin Adis Patushi, e pagëzuan me emrin Theo Mal.

Sigurisht, ajo po kalon ditët më të ëmbla me të birin, i cili duket se ka nisur t’i japë “problemet” e para mami Fifit.

Si të gjithë fëmijët e tjerë, edhe Theo Mal s’e lë të ëmën ta bëjë gjumin rehat. S’ka rëndësi ç’zhurma mund të bëhen rreth e rrotull, ai s’do të zgjohet kurrë.

Nëse Fifi mbyll sytë? Ai zgjohet menjëherë!

Këtë situatë funny me të birin, Fifi e shpjegon nëpërmjet kësaj meme-je.

Problemi i parë i mëmësisë sapo nisi për Fifin dhe na e

Share With:
Translate »
72 Views