Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t’ju bëjnë nostalgjikë kur të ktheheni shumë pas në kohë

Ka miliona arsye që i bëjnë Krishtlindjet periudhën më të bukur të vitit; që nga pushimet, muzika, ëmbëlsirat, dritat, koha me familjen dhe njerëzit e dashur, etj, etj. Po çfarë nuk ka të krahasuar me asgjë është ndjesia që merr kur je shtrirë me një batanije të ngrohtë aty afër, po pi një çokollatë të nxehtë dhe përballë ke filmin e preferuar të Krishtlindjeve. Filmat me temë Krishtlindjesh të krijojnë gjithnjë një ndjesi të veçantë sepse të kthejë pas në kohë, në fëmijërinë e largët kur besoje ende tek Babagjyshi.  Lista më poshtë është pikërisht e tillë, e mbushur me tituj të vjetër filmash Krishtlindjesh që do t’ju kujtojnë çaste specifike dhe kujtime të lumtura.

1. “The Santa Clause” (1994)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

2. “Jingle All the Way” (1996)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

3. “The Nightmare Before Christmas” (1993)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

4.”Home Alone” (1990)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

5. I’ll Be Home For Christmas” (1998)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

6. “Miracle on 34th Street” (1994)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

7. “Jack Frost” (1998)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

8. “While You Were Sleeping” (1995)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

9.  “All I Want For Christmas” (1991)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

10. “Mixed Nuts” (1994)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

11. “The Nutcracker” (1993)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

12. “One Special Night” (1999)

Filma të vjetër Krishtlindjesh që do t'ju bëjnë

Burimi: Pop Sugar

Share With:
Translate »
26 Views