Florian Agalliun e shoqërojnë në palestër dy vajzat e tij | Video

Po e pati qejf babi do ta kenë patjetër qejf edhe mami edhe goca. Nuk është sekret pasioni i Flor Agalliut për stërvitjen dhe palestra është një ndër mjediset e tij të preferuara. Me aq kohë sa kalon atje, mund ta quajmë edhe shtëpinë e tij të dytë. Po po, pa asnjë dyshim. Këtë herë nuk shkoi vetëm. E shoqja, Renisa dhe vajza e tij Mia iu shtruan punës për linja perfekte. Mjafton t’i binden urdhërave të babit dhe të kenë pak vullnet e gjithçka do shkojë mirë. Ato e kanë instruktorin personal, të kualifikuar madje.

 

Share With:
Translate »
786 Views