Foto sa 1000 fjalë e Florjan Binaj me të bijën

Aktori i talentuar i “Portokalli” siç e dini është baba i dy fëmijëve, një vajze dhe një djali. Familja e bukur e re po kalon pushimet dhe pothuajse çdo ditë po sjellin foto fantastike.

Sot, në prag perëndimi, bashkëshortja e Florit ka realizuar një foto të tij me të bijën që siç e përshkruan ajo është sa njëmijë fjalë. Dhe në fakt ashtu mendojmë dhe ne. Kjo foto i thotë të gjitha! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1056 Views