Fotografi të rralla nga fëmijëria e VIP-ave

Shumë prej yjeve të famshëm mund të mos kenë pasur një fëmijëri të lumtur. Vitet kalojnë, por janë fotografitë ato që mbesin një kujtim i bukur dhe na ç’mallin sado pak me të kaluarën. Bright Side ka sjell së fundmi një listë me fotografitë më të veçanta të 29 yjeve të famshëm të realizuara në vitet e tyre të fëmijërisë

29. Orlando Bloom

28. Whitney Houston

27. Irina Shayk

26. Kirsten Dunst

25. Elvis Presley

24. Johnny Depp

23. Pamela Anderson

22. Natalie Portman

21. Jim Carrey

20. Adam Sandler

19. Amanda Seyfried

18. Antonio Banderas

17. Ryan Gosling

16. Tom Hanks

15. Milla Jovovich

14. David Duchovny

13. Nicolas Cage

12. Keanu Reeves

11. Sylvester Stallone

10. Jean-Claude Van Damme

9. Jason Statham

8. Leonardo DiCaprio

7. Scarlett Johansson

6. Bruce Willis

5. Gary Oldman

4. Jessica Alba

3. Madonna

2. Angelina Jolie

1. Melania Trump

Share With:
Translate »
794 Views