Fotot që nuk patë nga ditëlindja e dytë e Dalvit

I pamë të gjitha, por jo fotot artistike që u bënë para ditëlindjes së dytë të Dalvit, të cilat do t’i ketë kujtim gjatë gjithë jetës. Familja e re e këngëtarëve Dafi Derti dhe Silva Gunbardhi janë veshur të gjithë me të bardha dhe duken kaq bukur teksa i gëzohen detit dhe natyrës.

Share With:
Translate »
1319 Views