Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të ëmbël!

Kiara Tito dhe Luiz Ejlli janë në pritje të fëmijës së tyre të parë që është një vajzë. Teksa ditët e javët kalojnë, prindërit e rinj janë të mezipritur për t’u njohur me frutin e dashurisë së tyre.

 

E larguar përkohësisht nga ekrani, Kiara vijon të jetë aktive në rrjetet sociale ku ndan herë pas here foto e video nga përditshmëria si mami në pritje dhe bashkëjetesa me Luizin. Sa i përket veshjes gjatë këtyre muajve kemi vënë re se Kiara ka zgjedhur prerjet e ngushta që i nxjerrin dukshëm në pah barkun e rrumbullakosur.

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar pikërisht nga Kiara Tito, nëse edhe ju jeni një nënë në pritje të ëmbël dhe doni disa ide sesi të visheni, në bëmë një ‘shëtitje’ në instagramin e saj dhe zgjodhëm disa prej veshjeve më të bukura.

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Frymëzuar nga Kiara Tito: 10 veshje për mamat në pritje të

Share With:
Translate »
30 Views