Ftesat gati, fustani gati, princesha Elois pret vetëm datën e lindjes | Video

Elois, vajza e balerinës Lori Bala dhe DJ Oltit në datë 22 shkurt bën një vit që ka lindur. Pak ditë më parë, mami Lori na tregoi se ftesat ishin gati. Ndërsa mbrëmjen e sotme na zbuloi fustanin që do të veshë e vogla. Një fustan princeshe e përshtatur me temën e festës. Tani Hirushja e familjes  thjesht po pret vetëm datën e lindjes. Dhe me siguri do të jetë një super-festë! /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1287 Views