“Ftesë në 5”, e ftuara: Gjatë shtatzënisë gratë e japin burrin me “leje”

Falja e tradhtisë për 92 herë nga partnerja e Neymar ka ndezur diskutime pasditen e sotme në “Ftesë në 5”.

E ftuar në panelin e diskutimit dedektivja Shkënda ka folur me statistika duke treguar se në Shqipëri çiftet nuk ndahen për një tradhti në të vërtetë.

Nga ana tjetër Arta Hysa, një tjetër e ftuar ka pohuar se gratë japin me leje burrin kur janë shtatzënë për 9 muaj, duke i lejuar të shkojnë me gra të tjera.

“Mund të jetë një shlodhje sepse ka qenë shtatzënë dhe i thonë 9 muaj. Ka plot ashtu që ia japin lejen. Kur janë shtatzënë i thonë shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja”, ka treguar e ftuara.

Share With:
Translate »
63 Views