Ftohja gjatë shtatzënisë, a mund të jetë shenjë e abortit të hershëm

Shqetësoheni nëse keni të ftohtë gjatë shtatzënisë; jeni në javën e dytë të pritjes dhe mendoni se të ftohtit do jetë një shenjë e hershme e shtatzënisë? – Këto e shumë pytjeve tjera do t’ju përgjigjemi në vazhdim.

Të jemi të qartë, ndjenja e të ftohtit nuk paraqet ndonjë virus.Është thjeshtë një ndjenjë momentale e cila nuk zgjatë shumë shkruan BellyBelly, transmeton GazetaShneta.

Është një rastësi pasi shumë nëna gjatë shtatzënisë përjetojnë nxehtësi, një përqindje e vogël e grave mund të ndjejnë të ftohtit.

A mund të jetë ftohja një shenjë e abortit?!

Çështja e abortit, mund t’ju vë në siklet.Por, e mira e kësaj çështje është se nuk egziston ndonjë studim që tregon se ftohja është një shenjë e abortit.

Arsyjet se pse mund të keni të ftohtë janë: anemia, “sëmundja e mëngjesit”, luhatja e hormoneve, infeksionet e ndryshme.

Share With:77 Views