“Gëzuar ditëlindjen vëlla dhe idhull”. Djali i Presidentit Meta si rrallëherë në publik

Besari, djali i vetëm i familjes presidenciale ka vendosur të qëndrojë larg gjithë zhurmës së mediave. Shfaqet rrallë në publik për të mos thënë fare. Po sot ndryshon puna. Sot është ditëlindja e të atit dhe Besari e bëri një urim në rrjetet sociale ku edhe ndjekësit i ka të kufizuar. Në njërën ku kanë dalë të dy duke bërë gëzuar i shkruar: “Gëzuar ditëlindjen vëlla”, kurse në tjetrën, në momentin e qirinjve, e quan idhull.

Share With:
Translate »
883 Views