Bieta njësoj si të gjitha gratë apo burrat të gjithë njësoj?

Burrat apo gratë?! E kemi dëgjuar shpesh teksa gratë ankohen për burrat dhe burrat për gratë. Mesa duket edhe Bieta na e tha me shumë delikatesë “ankesën” që ka për dy meshkujt e jetës së saj, Albanin dhe Kroin.

Ajo ka postuar një foto të Albanit dhe Kroit teksa flenë. Në foto ajo mbishkruan: “Ëngjëj, ëngjëj… kur flenë”. Deri tek fraza “ëngjëj, ëngjëj” jemi në rregull se vërtet ashtu duken. Nëse të gjithë e kanë një “por”, Bieta shton një “kur flenë”. Kaq shumë kërkesa të kenë dy çunat për mami Bietën që të dëshmojë kështu?

Eh mi Bieta, çunat mbeten çuna… /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
643 Views