Gjërat që nuk iu kanë thënë për proçesin e lindjes

Pra, një gjë që në të vërtetë të mbajtur mend në lidhje me lindjen është me të vërtetë duke mbajtur një mendje të hapur dhe duke qenë fleksibël.

Ju dëshironi të jeni në gjendje të shkoni në përvojën tuaj të lindjes duke njohur mundësitë tuaja dhe duke kuptuar veten dhe duke folur me ekipin tuaj të ndihmës mjekësore për saktësisht llojit të lindjes që dëshironi të keni, por në të njëjtën kohë duke mos u bashkangjitur një rezultati të caktuar.

Lindja më ka mësuar me të vërtetë për qëndrimin në çast dhe sa e rëndësishme është të jesh në të tashmen.

Një gjë e rëndësishme për të kujtuar lindjen është periudha e pushimit midis kontraktimeve tuaja. Një tjetër gjë që askush nuk ju tregon për lindjen është se ju keni të drejtë të refuzoni ndonjë trajtim që dëshironi.

Pra, një gjë që njerëzit nuk flasin shpesh, në veçanti në kulturën tonë, është se kontraktimet në procesin e lindjes janë dhimbje me një qëllim. Nuk duhet gjithmonë të jetë e dhimbshme.

Share With:
Translate »
549 Views