Gjykata vendosi se kush do marrë kujdestarinë e vëllait të Tristan Thompson

Tristan Thompson tani është kujdestari ligjor i vëllait të tij të vogël Amari. Sipas raportimeve, nëna e Tristanit dhe Amarit ndërroi jetë nga një atak në zemër në shtëpinë e saj në Toronto më 5 janar 2023. Vdekja e saj e papritur tronditi mbështetësit e saj dhe veçanërisht familjen.

“Peticioni – Emëroni Kujdestarin e P&E i paraqitur më 9/8/2023 nga kërkuesi Tristan Thompson aprovohet. Tristan Thompson emërohet si Kujdestar i Pasurisë së Amari Douglas Thompson”, thuhet në dokumentin e depozituar në një gjykatë në Los Angeles të hënën, sipas Radar Online.

Ylli i NBA-së iu dha kujdestaria e përkohshme pesë muaj më parë pas vdekjes së papritur të nënës së tij në janar 2023. Në peticionin e Tristanit për t’u bërë kujdestari i përhershëm i Amari, ai iu lut gjykatave që ta realizonin atë.

“Amari është i mitur dhe ka kushte mjekësore që e bëjnë të paaftë të kujdeset për veten ose të kërkojë punë fitimprurëse. Emërimi i një kujdestari për Amarin do të ishte në interesin e tij më të mirë, sepse do të siguronte që dikush do të ishte përgjegjës për sigurimin dhe plotësimin e nevojave të tij themelore, “tha ai në peticionin e tij.

Menjëherë pas vdekjes së nënës së tij, Thompson ndau një postim emocionues në Instagramin e tij duke thënë se ai ishte në ‘tristimomentin e tij më të thellë të pikëllimit’ pas vdekjes së saj tragjike.

Gjykata vendosi se kush do marrë kujdestarinë e vëllait të Tristan Thompson

Share With:
Translate »
19 Views