Gjyshi Aleksandër na prezanton me djalin dhe mbesën e tij

Aleksandër Gjoka përveç se një artist i madh, duket edhe një baba dhe gjysh i përkushtuar. Ai ka postuar në Facebook foton e djalit të tij me mbesën. Prej vitesh familja e këngëtarit jeton në Itali. Por distanca nuk i ka ndarë ata, pasi vazhdojnë të mbeten njësoj të bashkuar me njëri-tjetrin. 

 

Share With:
Translate »
630 Views