Gjyshja shpërthen në lot kur i foli ky arush lodër që i dhuroi mbesa

Një video tregon momentin prekës që një gjyshe i është dhuruar një arush lodër pelushi me një incizim të të qeshurës së partnerit të saj të ndjerë
Marie Boorman, në vitet ’60, humbi partnerin e saj Gjonin katër vjet më parë, i cili vdiq në gjumë nga një atak në zemër.

Ata kishin qenë së bashku për pesë vjet e gjysmë dhe një gjë që Marie kishte dashur më shumë për Gjonin ishte qeshja e tij e shkëlqyer e përzemërt.

Kështu, kur erdhi koha e Krishtëlindjes, mbesa e Marisë, Sammy-Jo, 21 vjeçe, erdhi me një ide të mrekullueshme. Ajo i bleu gjyshes së saj një arush ku brenda kishte instaluar të qeshurën me zë të bashkëshortit të saj të ndjerë dhe gjyshja mund ta dëgjonte sa herë që të shtypte putrën e arushit.

Marie u filmua duke qarë nga gëzimi kur dëgjoi zërin e burrit të saj të ndjerë dhe tani ajo do ta mbajë shumë afër këtë dhuratë me vlerë.

Share With:113 Views