Gratë rrëfejnë si ka qenë jeta e tyre seksuale gjatë shtatzënisë

Ndonëse marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë konsiderohen të sigurta në shumicën e rasteve, çdo grua e përjeton ndryshe aktin seksual . Më poshtë do të lexoni shtatë rrëfime të vërteta rreth seksit gjatë shtatzënië .

1. Në muajt e parë raporti intim ishte i kënaqshëm si për mua ashtu dhe bashkëshortin, por më pas gjërat ishin disi të çudtishme. Barku im ishte shumë i madh dhe djali lëvizte shumë në bark. Bashkëshorti ishte shumë i kujdesshëm saqë më dukej se nuk shijonte asgjë. Frika se mos lëndonte fëmijën ishte aq e madhe saqë raporti intim zgjaste shumë pak. Lëvizja më e vogël e fetusit në bark ishte si shenjë që ne duhej të ndalonim. Pritëm sa linda, që t’i riktheheshim jetës sonë aktive seksuale. 36 vjeç

2. “Në tremujorin e parë dhe të tretë, jeta ime seksuale ishte shumë e vakët, por diku mes muajit të tretë e gjashtë, seksi ishte i mrekullueshëm, sepse ishte si një përvojë krejtësisht e re. I dashuri im mendonte se shtatzënia më kishte bërë edhe më të bukur sepse gjithnjë shprehej se kisha lëkurë më të shkëlqyeshme, flokë të bukur e gjinj më të mëdhenj. 23 vjeç

3. “Gjatë tre muajve të parë të shtatzënisë, nuk isha në humor thuajse për asgjë ! përtoja të flisja e jo më të bëja seks me partnerin. Gjatë tremujorit të dytë, nuk e di ç’ndodhi me hormonet, por isha tjetër njeri. Isha e etur për seks, por me një tjetër fëmijë të vogël në shtëpi e me barkun te goja vështirë se gjeja kohën për veten time. Dhe kur ndodhte isha vetëm, në kuptimin e parë ! Jeta seksuale me partnerin ishte disi e mërzitshme, pas ii gjithë akti kufizohej vetëm në një pozicion, atë anash. 35 vjeç

4. “Gjatë shtatzënisë përjetova orgazmën më të fuqishme ! Asnjë më parë nuk ishte ai ajo, në fakt si ato gjatë shtatzënise pasi përjetova shumë. Hormonet thuajse më “kishin çmendur” dhe përjetoja disa orgazma njëkohëshit. Në fillim kishim frikë si unë dhe partneri, por kur u konsultuam me gjinekologun e mësuam se seksi nuk e dëmtonte fetusin, ndiheshim më të lirshëm.

5. Duhet të flisni me partnerin për atë që ju kënaq e për atë që ju bën të ndiheni keq ! Mendoj se këtë gjë duhet të bëjnë të gjitha femrat ! Raporti seksual ndryshon nga çifti në çift e periudha e shtatzënisë është e ndryshme për çdo grua! Kam patur një shtatzëni jo të lehtë, kisha marramendje e të përziera, por seksi më ndihmonte të qetësohesha pasi çlirimi i hormoneve të kënaqësisë gjatë orgazmës më lehtësonte dhimbjet.

Share With:
Translate »
759 Views