Habit nëna: “Kam 57 fëmijë, por vetëm dy prej tyre janë njerëzorë”

Një grua ka pohuar se ajo ka 67 fëmijë- por vetëm dy prej tyre janë në të vërtetë njerëzorë.
Silvia Heszterenyiova, 43 vjeçe nga Sidni, ka ndarë historinë e pasionit të saj për kukullat “e rilindura”- foshnja hiper-realiste që ajo i vesh me rroba, i mbërthen natën dhe madje i merr edhe në udhëtime ditore në plazh. Kur vajzat e saj të vërteta të Silvias, Veronika 24 vjeçe dhe Sofja 20 ia blenë nënës së saj një kukull “të rilindur” për ditëlindjen e saj të 40-të, shkaktoi janë pasion të pazakontë të saj për krijimin e një familje të kukullave, transmeton Indeksonline.
Tani, Silvia është mami e 55 “fëmijëve” tjerë. Disa nga kukullat ajo i merr me vete në plazh, disa për aventurat me “skateboard”.
Dhe disa prej kukullave të tjera janë fotografuar edhe duke praktikuar violinë dhe piano- madje ndonjëherë edhe duke hyrë në rrugë- dhe anëtarët “e familjes së ringjallur”, ndonjëherë shijojnë edhe daljet nëpër restorante. Silvia, e cila drejton një çerdhe të rilindur, ku ajo riparon dhe shet kukulla të rilindura tek nënat e tjera dhe baballarët, nganjëherë flet me ta, i futë ata natën dhe i merre në ditë të veçanta jashtë në kinema dhe në park. Ajo gjithashtu ka bërë kukulla të rilindura që janë kopje të sakta të foshnjave të njeriut që kanë vdekur, pasi prindërit i kërkojnë asaj t’iu ndihmojë të gjejnë në një mënyrë pamjen e foshnjave të tyre të vdekur në një kukull të rilindur. “Kam bërë një porosi për një zonjë, fëmija e së cilës kishte lindur parakohe dhe i kishte vdekur. Ai kishte lindur vetëm 740 gram dhe ishte 32 cm në gjatës. Ishte me të vërtetë i mrekullueshëm”, ka thënë ajo.

Share With:
Translate »
1036 Views