Hera, larg kostumit të Halloween, bashkë me mamin Rezarta | Video

Rezarta Shkurta po na e shfaq çdo ditë e më tepër vajzën e saj Hera. Sot, ndryshe nga fëmijët e tjerë, Hera nuk ka ngjyrosur fytyrën për Halloween por së bashku me mamin ka kaluar një pasdite duke u kujdesur për veten. Rezarta e ka postuar videon në story-n e saj ku e ka cilësuar të voglën si shoqen e saj më të mirë. A nuk ju shkoi në mendje dhe ju tani të bëni një vajzë? /Kids’ Time

Share With:
Translate »



876 Views