E dinim vajzë të vetme por Hueyda El Saied sapo na njohu me dajën e Gabrielit | Video

Hueyda El Saied u kthye në datën 7 mars nga Luksemburgu, drejt e në shtëpinë e prindërve duke i suprizuar. Të gjithë surprizën ne ua sollëm në një video.

Ndërsa sot ka shkuar edhe vizitori i parë. Bëhet fjalë për moderatorin Xhani Shqerra. Jo vetëm një mik i Hueydës por edhe është aq i rëndësishëm për të sa ajo e ka pagëzuar si dajën e Gabrielit. Ndërkohë, si një dajë i mirë, Xhani nuk kishte si të mos i kishte marrë të voglit një dhuratë për kthimin edhe pse me modesti thotë që është diçka e vogël. Por ajo që ka rëndësi është se sa i lidhur është ai me Gabrielin dhe dashuria që ka për të. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
680 Views