I besoni këto mite të shtatzanisë?

Sapo një grua merr vesh që është shtatzënë, fillon dhe e mendon jetën ndryshe. Ajo bëhet më e ndjeshme, dhe pak më naive. Madje fillon edhe beson edhe mitet e shtatzënisë, që ndoshta më parë nuk e kishte menduar se do i besonte. Por gjithsesi këto mite nuk është se nuk janë të vërteta. Për sa ka kohë disa gra shtatzëna vazhdojnë t’i besojnë diçka të vërtetë do kenë.

(Nëse e puthni një mace, fëmija juaj do të ketë shumë armiq)

(Nëse hani fruta të huqe, fëmija juaj do t’i ketë faqet e kuqe)

(Nëse shikoni filma të frikshëm, fëmija do të bëhet i shëmtuar)

(Nëse kur ulesh i bashkon këmbët, fëmija juaj do të jetë këmbështrembër)

(Nëse fle në shpinë, foshnja mund të mbytet)

(Nëse ngrini të dy duart lart, fëmija mund të ngatërrohet në kordonin e kërthizës)

Share With:
Translate »
905 Views