I mori jetën babait për të mbrojtur nënën, merret vendimi për 20-vjeçarin

Një 20 vjeçar që i mori jetën babait për të mbrojtur të ëmën nga dh una është shpallur i pafajshëm. Ngjarja ndodhi më 30 prill 2020.

Gjykata vlerësoi se fakti nuk përbën k ri m. Akti, për të cilën prokuroria kishte kërkuar 14 vite b ur g, ka ndodhur në Itali.

Aleks Pompa kishte ndërhyrë në she’rrin e dh unshëm mes prindërve duke i dalë në mbrojtje nënës dhe duke i marrë jetën me thi kë babait.

Vik tima Giuseppe Pompa, një punëtor 52 vjeç, në gjyq ishte përshkruar si një person agre siv, dhe tepër gjakfto’htë.

Share With:
Translate »
157 Views