Imazhe mahnitëse kapin mrekullinë e shtatzënisë dhe lindjes

Fotot e mahnitshme që kapin momentet e papritura të lindjes janë vlerësuar si fitues në garën e ‘Lindja bëhet e saj’ për vitin 2018.

Fotot fituese u përzgjodhën nga afro 1,000 imazhe nga e gjithë bota të votuara nga më shumë se 20,000 fotografë.

Fotot në konkurs u ndanë në pesë kategori – Lindja, Puna, Materniteti, Postpartumi dhe Ushqyerja me gji.

Një nga fotot tregon momentin që vajza e vogël e sheh për herë të parë vëllain e saj të foshnjë, ndërsa të tjerat kapin momente të ndryshme të çifteve gjatë lindjes.

Ndërkohë, një imazh i një nëne të lodhur të re që mban të porsalindurin e saj kap lodhjen e gjirit dhe net pa gjumë.

        

Share With:
Translate »
723 Views