Ina Kollçaku: “Jam e dashuruar, dua të bëhem nënë pa baba”

Bizesmenia, Ina Kollçaku, në një intervistë me gazetarin, Ronaldo Sharka, në meisionin “Ora Verore” pranon se kjo verë e ka gjetur të dashuruar. Ina gjithashtu thotë se vazhdon të dëshirojë të bëhet nëën pa baba, duke nënvizuar se ndihet gati biologjikisht.

Ronaldo Sharka: Vitin e kaluar ke folur për faktin e të qenurit nënë, pa baba. Vazhdon ende ti qendrosh këtij mendimi?

Ina Kollçaku: Po, vazhdoj ta mendoj. ; Ronaldo Sharka: Kur?

Ina Kollçaku: Biologjikisht jam duke e ndjerë gjithmonë dhe më shumë. Ta premtoj ekskluzive.

Ronaldo Sharka: Je apo jo e dashuruar? ; Ina Kollçaku: Unë jam gjithmonë e dashuruar.

Ronaldo Sharka: Por me një person konkret?

Ina Kollçaku: Po, Ina Kollçaku është e dashuruar. Tani jetoj në jug. Do vazhdojë vera, besoj që të jem e dashuruar në Livadh.

Share With:
Translate »
173 Views