Infektohen 2 klasa me Covid-19; Ky është gjimnazi i Tiranës që ka pezulluar mësimin

Në shkollën “Ismail Qemali”, është pezulluar mesimi në 2 klasa për shkak se nxënësit janë infektuar me Covid-19.

Sipas burimeve nga mediat nxënësit kanë shfaqur simptoma e më pas janë testuar dhe kanë rezultuar pozitivë.

Drejtoria e shkollës ka marrë masat e nevojshme që maturantët e izoluar të zhvillojnë vetëm mësim online teksa do të qëndrojnë për 14 ditë të karantinuar.

Share With:
Translate »
134 Views