Ireland Basinger Baldwin, si mami Kim, nudo dhe seksi për Peta

Si e ëma dhe e bija. 24 vjet pas Kim Basinger, vajza e saj Ireland Basinger-Baldwin zhvishet për Peta, duke pozuar me trupin e zhveshur të mbuluar vetëm nga fjalët “Më mirë nudo se me peliçe’.

Provokuese dhe seksi si e ëma dhe me të njëjtën joshje të babait të saj, aktorin Alec Baldwin, modelja 22 vjeçare ka thënë: ’Kam parë pamjet kur nëna ime ka xhiruar këtë fushatë dhe është një gjë që më ka inspiruar ta bëj edhe unë.

 

Nëse nuk vesh kurrë lëkurën e qenit tënd, nuk duhet të veshës asnjëherë një peliçe, sepse të gjithë kafshët janë njëlloj.

Share With:
Translate »
714 Views