Irina, Bradley dhe Lea e kanë marrë seriozisht Halloween-in

Ata janë bërë prindër për herë të parë me vajzën e tyre Lea de Seine pothuajse para tetë muajsh dhe më në fund ajo ka bërë një tjetër dalje publike, 4 muaj pas daljes së saj të parë, dhe duket e adhurueshme. Lea dhe prindërit e saj janë përfshirë në një çështje shumë të rëndësishmë familjare, së bashku me qenin e tyre, ata kanë përzgjedhur kungullin për festën e Halloëeen-it. Pak ditë më parë Irina shpërndau një foto në instagram, teksa qëndronte shtirë në fushën e fermës e rrethuar nga kunguj. Mesa duket, në familjen e Irina dhe Bradley përzgjedhja e kungullit nuk është shaka. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
795 Views