Ish-velina dhe bashkëshorti fëmijë për pak orë, vizitë në Disneyland

Melissa Satta po kalon një fundjave në shoqërinë e familjes së saj në France.
C_2_fotogallery_3086922_6_image

C_2_fotogallery_3086922_5_image
Ish velina italiane së bashku me bashkëshortin Kevin Prince Boateng dhe djalin Maddox po kalojnë disa momente zbavitëse në parkun argëtues të lojërave të Francë.
C_2_fotogallery_3086922_9_image

C_2_fotogallery_3086922_7_image
Bukuroshja ka postuar në rrjetet sociale disa foto të realizuara brenda parkut më të famshëm të lojërave në botë dhe ka dokumentuar me foto këtë eksperiencë të bukur.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3086922_3_image

C_2_fotogallery_3086922_2_image

C_2_fotogallery_3086922_1_image

C_2_fotogallery_3086922_10_image

C_2_fotogallery_3086922_4_image

Share With:
Translate »
756 Views