Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj (FOTO)

“Dita e Nënës” për Ivanka Trump gati sa nuk përfundoi në katastrofë, kur ajo mori tre fëmijët e saj për një kurs privat sërfi në Miami.

Ajo përfundoi duke goditur në fytyrë me tavolinën e sërfit djalin e saj më të vogël, Theodore.

Fatmirësisht, aksidenti nuk pati pasoja dhe kursi vijoi normalisht.

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Ivanka Trump godet me tavolinë sërfi në kokë djalin e saj

Share With:
Translate »
836 Views