Ja pse duhet të hani vezë çdo mëngjes!

Vezët janë një ushqim për t’u lakmuar për shkak të proteinave dhe vitaminave që ato përmbajnë.

  • Sepse do të merrni të gjitha proteinat që ka nevojë trupi juaj.

Imazh i ngjashëm

  • Ato ju presin urinë në mëngjes, kështu që nëse ju hani vetëm një kokërr vezë, do të qëndroni shëndetshëm dhe nuk do të shtoni peshë.

Imazh i ngjashëm

  • Ju mbrojnë sytë nga dëmtimi. Nëse doni të keni shikim të mirë, dritare.net ju këshillon të hani vezë. Vezët ju mbrojnë sytë nga dritat e forta të diellit, ose drita blu e telefonit tuaj në darkë.
  • Nëse ju kanë thënë që veza rrit kolesterolin në gjak, mos e besoni! Vezët nuk kanë aq sasi të madhe kolesteroli, sa t’ju bëjnë të sëmureni.

Rezultate imazhesh për kolesterol

  • Nëse doni të krijoni muskuj, ose t’i forconi, thjesht hani vezë!/L.F-dritare.net

Share With:163 Views