Ja sëmundja që po mban në spital binjakët e Beyonce

Binjakët e Beyonce dhe Jay Z ende janë duke luftuar me disa probleme shëndetësore për shkak të ardhjes së tyre në jetë, 2 javë para datës së planifikuar. Sipas “TMZ”, fëmijët po marrin trajtimin e nevojshëm edhe pse nuk mendohet se do të zgjasë për një kohë të gjatë. Burimet familjare thanë për situatën se katër ditë më parë, foshnjat ishin akoma në spital dhe janë vendosur “nën dritë…” që nënkupton se ata kanë verdhëz, rezultat i nivelit të lartë të bilirubinës. Kështu, dritat ulin bilirubinën në gjak për të eliminuar verdhëzën.

Share With:
Translate »
819 Views