Kjo foto nga albumi familjar i Albanit do t’ju prekë zemrat

Ditën e djeshme, Alban Skënderaj përjetoi humbjen më të madhe për një fëmijë, ndarjen nga jeta e nënës së tij. Pas një beteje të gjatë me një sëmundje të rëndë, emri dhe fiziku i saj u kthyen në kujtime. Ashtu si kjo foto e saj me të birin Alban e cila do t’ju bëjë të shkoni pranë nënës e ta përqafoni fort! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
943 Views