Jona Spahiu frymëzon të gjitha mamatë me këtë shkrim: Është e vështirë, nuk është kurrë aq mirë…

Teksa Raiden rritet dita ditës, Jona Spahiu ka zgjedhur që me postimin e fundit të flasë më shumë për mëmësinë dhe gjithcka është përpjekur të arrijë teksa i biri është rritur së bashku me të.

“Kam kaluar shumë kohë në fillim të mëmësisë duke ndjekur ekuilibrin. Midis nënës, punës, vetëkujdesit, kujdesit për të tjerët … është e vështirë, e lodhshme, nuk është kurrë aq mirë, por ajo që kam mësuar është ekuilibri nuk është ajo që më bën një nënë të mirë ose një shef të mirë, ose një mik të mirë. Bilanci nuk është qëllimi, sepse askush prej nesh nuk është duke ia dalë me pesha të barabarta. Qëllimi është të ndihemi të lirë, të lirë për prindërit pa rregulla, të lirë për të punuar dhe ëndërruar pa i dhënë justifikime vetes. Të lirë për stërvitje ose për të bërë një banjë ose udhëtime. Të lirë të duash partnerin tënd në një mënyrë që të bën të ndihesh sikur çdo version i vetes tënde pranohet. Të lirë për të festuar pikërisht gratë që dëshironi të jeni, përkundër asaj që të tjerët duan që ju të jeni. Kjo është ajo që na bën më të mirët në cilin do rol që zgjedhim për veten tonë, sepse ato janë tonat. Ne jemi të aftë për kaq shumë role, për kaq shumë tituj, për kaq shumë ëndrra dhe kjo nuk kërkon ekuilibër, përkundrazi, kërkon lirinë për të besuar se mundemi, në mënyrë të papërsosur dhe të paekuilibruar”, ka shkruar Spahiu krah fotove ku duket e gjithë shtëpia e zbukuruar në festën e ditëlindjes së Raiden.

Gjatë intervistave të ndryshme, Jona ka treguar se është ndjerë mjaft mirë gjatë kësaj periudhe dhe se vendimi për t’u larguar nga ekrani, ndonëse jo përgjithmonë ka ardhur natyrshëm pasi tashmë moderatorja ka pasur arsye më të mëdha për të qenë më e lumtur dhe për t’u ndjerë më e plotësuar.

 

Share With:
Translate »292 Views