Katër informacione për bebet që do t’ju habisin

Çdo fëmijë që lind është i ndryshëm dhe padyshim unik.

Para se ta sjellim atë në botë, ne lexojmë informacionin në mënyrë që të jemi gati ta marrim atë. Megjithatë, ka ende gjëra për të cilat nuk jemi në dijeni.

Shikoni, për shembull, katër gjëra për fëmijën që do t’ju habisin:

  1. Deri në moshën 5 muajsh ata nuk mund të shijojnë shije të kripura
  2. Stomaku i një të porsalinduri është sa një lajthi
  3. Ata kanë më shumë kocka se një i rritur
  4. Ata preferojnë të kthejnë kokën në të djathtë

Share With:
Translate »
26 Views