Katër ushqimet që ju ndihmojnë të ngeleni më shpejt shtatzënë

Dëshira më e madhe e çifteve të reja është të kenë një famijë. Shumica prej tyre e dëshirojnë pas martesës, por ka nga ata që vendosin të kenë një fëmijë edhe në bashkëjetesë.

Ka raste kur çiftet hasin në vështirësi për të pasur një fëmijë.

Studimet tregojnë se ka një lidhje midis asaj që hamë dhe se sa e vështirë mund të jetë të mbetesh shtatzënë.

Më poshtë janë të renditura katër ushqimet që ndihmojnë për të mbetur shtatzënë.

Vaj ulliri

Djathë (me qumësht soje)

Oriz ngjyrë kafe

Akullore. 

Share With:
Translate »
682 Views