Këngëtari i njohur kosovar që prezantohej si beqar, është i martuar dhe ka dy fëmijë

Thashethemet se Valtoni ishte babai i një vajze dolën pak kohë më parë. Megjithatë Valtoni qëndroi në heshtje deri në një moment që do t`i dukej më e përshtatshme. Më në fund nuk ka dhënë thjesht një deklaratë, por ka ndarë një foto me vogëlushen, e cila i ngjan kaq shumë. Takimi me të ka qenë special. Babi e ka çuar atje ku fëmijët adhurojnë të shkojnë, në Disneyland. “Fëmija është i vetmi që përjeton botën në mënyrë të vërtetë, të gjitha të tjerat janë artificiale.” Ndërkohë Valtoni ka edhe një djalë! 

Share With:
Translate »
860 Views