Surpriza me të cilën u zgjuan Miriam dhe Ameli, është thjesht e mrekullueshme

Fansat e Miriamit kanë qenë gjithmonë të mbushur me kreativitet dhe këtë herë kanë sjellë ndoshta më të bukurën. Një prej fotove të Miriamit ku kishte dalë si balerinë e kanë vendosur në një nga ato piedestalet ku qëndrojnë zakonisht balerinat prej lodre dhe rrotullohen. Nuk janë mjaftuar me kaq. Gjithë këtë mrekulli është duke e vrojtuar me ëndje Ameli. Kanë bashkuar edhe një foto të vajzës. Miriami, e kujdesshme si gjithmonë, e ka shpërndarë në Instagram.
Janë gjërat e vogla ato që na sjellin lumturi të madhe.

Share With:
Translate »
1422 Views