Kështu duket Ami në ditët e fundit të shtatzanisë dhe as që bëhet fjalë t’i ndahet punës

Gjatë verës së shkuar si padashje Ermali na zbuloi se do të bëhej baba për herë të dytë. Shfaqjet e Amit në publik filluan të jenë më të rralla dhe kurioziteti për ne rritej çdo ditë e më shumë derisa e shikonim tek-tuk në ndonjë event apo ndonjë foto të kapur nga të tjerë. Por nuk e prisnim që Ami të na shfaqej me barkun e rritur. Jo vetëm kaq por ajo si sipërmarrëse vazhdon të jetë aktive dhe nuk i ndahet punës. Ata që e njohin nga afër e përshkruajnë Amin shumë kërkuese dhe të zonjën. Me siguri, kjo e bën të duket edhe më e bukur veç shtatzanisë. /Kids’ Time/
 

Share With:
Translate »
878 Views